malowanielinii.com opinie

Rozmawiamy o pracy, karierze i wszystkim, co związane z życiem zawodowym.
Awatar użytkownika
Luiza-88
Posty: 4
Rejestracja: 09 cze 2019, 13:06

malowanielinii.com opinie

Post autor: Luiza-88 »

Czy warto podjąć współpracę z firmą malowanielini.com? Szukam podwykonawcy dla developera, mamy sporo parkingów do odmalowania (oznakowanie poziome). Czy znacie tę firmę? Możecie napisać coś o współpracy z nimi, opinie, doświadczenia? 

Awatar użytkownika
Aleksja1991
Posty: 2
Rejestracja: 29 lip 2019, 11:43

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: Aleksja1991 »

Korzystałam z jej usług i dobrze mi się z nią współpracowało. Mam o nich dobrą opinię – pracę wykonali terminowo, solidnie. Oznakowanie poziome namalowane trwałą farbą, wszystko zrobione równo. Jestem zadowolona.

flaga brytyjska sklep

Awatar użytkownika
dal-74
Posty: 5
Rejestracja: 28 sie 2019, 22:05

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: dal-74 »

Ogólnie na temat malowanielinii.com krążą raczej dobre opinie. To doświadczona firma, która każde oznakowanie poziome potrafi wykonać profesjonalnie. Takie przynajmniej jest moje zdanie.

stylowe meble sosnowe

Awatar użytkownika
Jakub
Posty: 5
Rejestracja: 09 mar 2019, 10:33

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: Jakub »

Firmie malowanie linii zleciłem kompleksowe usuwanie i malowanie oznakowania poziomego. Używali do tego nowoczesnego sprzętu i bardzo sprawnie ze wszystkim się uporali. Mogę ich śmiało polecić.

legar modrzew

Awatar użytkownika
Denis
Posty: 9
Rejestracja: 17 maja 2019, 0:53

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: Denis »

Współpracę z nimi oceniam bardzo dobrze! To rzetelna firma, w której pracują fachowcy od malowania oznakowania poziomego.

https://mirapolnext.pl/pojazd-ramiz-samochod-bmw-x6m-czarny-akumulator-p-19081.html

Awatar użytkownika
Sylwana
Posty: 8
Rejestracja: 16 cze 2019, 6:13

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: Sylwana »

Firma malowanielinii.com ma świetne zaplecze techniczne – używają naj nowocześniejszych sprzętów. Dzięki temu działają bardzo sprawnie i bezpiecznie.

Awatar użytkownika
Tomislaw1983
Posty: 5
Rejestracja: 14 sie 2019, 19:29

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: Tomislaw1983 »

Super firma! Fachowcy, którzy zawsze udzielą profesjonalne opinie na temat oznakowania poziomego. Bardzo dużo doradzili mi na temat tego, jak najlepiej będzie zagospodarować parking. Jak najbardziej ich polecam.

Awatar użytkownika
krystyna
Posty: 6
Rejestracja: 14 maja 2019, 7:22

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: krystyna »

U mnie również zajmowali się malowaniem pasów oraz oznakowaniem parkingu. Mogę szczerze powiedzieć, że całą pracę wykonali precyzyjnie i szybko. A w dodatku mają konkurencyjne ceny 😊.

Awatar użytkownika
Tybilla89
Posty: 5
Rejestracja: 14 paź 2019, 6:53

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: Tybilla89 »

Potwierdzam, koszty ich usług są zadziwiająco niskie. Wszystko dlatego, że stosują cienkowarstwowe malowanie hydrodynamiczne – dzięki czemu zużywają znacznie mniej farby niż przecięte firmy.

woda termalna z la roche-posay cena

Awatar użytkownika
ariel89
Posty: 7
Rejestracja: 10 sie 2019, 19:47

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: ariel89 »

Mój wujek korzystał z ich usług i bardzo chwalił malowanielinii.com za indywidualne podejście do klienta. Dzięki ich pomocy udało się zagospodarować sporo miejsc na parkingu, a to wszystko w atrakcyjnej cenie.

scopolan tabletki

Awatar użytkownika
Tybita1971
Posty: 7
Rejestracja: 08 kwie 2019, 11:14

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: Tybita1971 »

Dzięki tej firmie udało mi się podnieść wydajność moich pracowników – a wszystko dzięki oznakowaniu liniowym w magazynie. Specjaliści z malowanielinii.com dali mi fachową opinię, że takie linie usprawnią ruch na drodze transportowej. Zgodziłem się na ich ofertę i rzeczywiście tak się stało. Jestem bardzo zadowolony.

Awatar użytkownika
Leszek71
Posty: 2
Rejestracja: 03 lip 2019, 2:52

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: Leszek71 »

Jak szukasz specjalistów od malowania linii, to koniecznie nawiąż współpracę z tą firmą! Warto!

apteczka aom

Awatar użytkownika
wielisław1983
Posty: 2
Rejestracja: 05 wrz 2019, 12:51

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: wielisław1983 »

Mam dobre doświadczenia z ludźmi z malowanielinii.com. Współpracowało mi się z nimi bardzo dobrze, całą pracę wykonali solidnie, szybko w terminie. Mogę tylko dać dobre opinie na ich temat.

Awatar użytkownika
Ewelina77
Posty: 5
Rejestracja: 02 paź 2019, 13:51

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: Ewelina77 »

Znam i polecam! Korzystałam z usług wielu firm zajmujących się oznakowaniem poziomym i niestety żadna nie potrafiła zrobić zadania precyzyjnie. Dopiero firma malowanielinii.com stanęła na wysokości zadania. Mam na jej temat bardzo dobrą opinię!

https://nzozrevita.pl/blog/oparzenia-pierwsza-pomoc

Awatar użytkownika
Mariusz
Posty: 3
Rejestracja: 11 paź 2019, 6:33

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: Mariusz »

Działania firmy są profesjonalne i nie pozostawiają nic do życzenia. Pracownicy znają się na tym co robią, są bardzo kulturalni i mili dla klienta.

Awatar użytkownika
Seweryn
Posty: 3
Rejestracja: 21 lip 2019, 22:03

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: Seweryn »

Znam i polecam! U tej firmy możesz liczyć na skuteczną i kompleksową obsługę. Korzystają z farb najwyższej trwałości, więc będziesz cieszyć się pięknym parkingiem przez długi czas 😊.

linoderm omega cena

Awatar użytkownika
Grzymisława_99
Posty: 1
Rejestracja: 08 lis 2019, 13:19

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: Grzymisława_99 »

Dla mnie namalowali wyraźnie i trwałe oznakowanie poziome. Jestem zadowolony z efektu. Widać, że ludzie, którzy pracują w tej firmie znają się na rzeczy.

łóżka sypialniane agata meble

Awatar użytkownika
Konstancjusz_92
Posty: 2
Rejestracja: 06 sie 2019, 18:24

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: Konstancjusz_92 »

Moim zdaniem jak najbardziej warto! To świetna firma, która pracuje na innowacyjnym sprzęcie i wykonuje solidnie każde zlecenie. Nie raz z nimi współpracowałem i mam pozytywną opinię.

https://mirapolnext.pl/gra-epee-lowca-duchow-ep01328-p-17648.html

Awatar użytkownika
Anastazy91
Posty: 1
Rejestracja: 25 wrz 2019, 11:23

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: Anastazy91 »

Oczywiście, że znam! To chyba najpopularniejsza firma na terenie Polski. Mam sieć sklepów handlowych i często korzystam z ich usług. Jestem mile zaskoczony, bo na przestrzeni lat utrzymują wysoką jakość swoim usług.

keyboard yamaha np 30

Awatar użytkownika
Medard1974
Posty: 2
Rejestracja: 11 lis 2019, 23:15

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: Medard1974 »

Gwarantuję, że kiedy zaczniesz współpracować z firmą malowanielinii.com, to z żadną inną już nie będziesz chciała 😊. To profesjonaliści, najlepsi w swojej dziedzinie. Oznakowanie poziome to ich chleb powszedni – każde zlecenie wykonują solidnie i szybko.

https://mirapolnext.pl/przydzad-do-cwiczen-premium-crunch-p-5050.html

Awatar użytkownika
szymon
Posty: 2
Rejestracja: 06 lis 2019, 18:13

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: szymon »

Szybko, rzetelnie i tanio. Dlatego ja jestem jak najbardziej zadowolony z działania tej firmy. Nie mogę złego słowa o nich powiedzieć. Polecam!

muszęlka22

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: muszęlka22 »

Cześć kupiłem ostatnio farby marki osmo do drewna za zewnątrz i wewnątrz https://natural-wood.pl/ co sadzicie o tej firmie dobre maja farby ? Chciałbym jeszcze przemalować meble w spiżarce jak myślicie będą się nadawały farby z tego sklepu ? Jeśli chodzi o kase to nie gra roli? Ale z tego co widzę ceny mają ok

Magda82

Re: malowanielinii.com opinie

Post autor: Magda82 »

Mój parking jest właśnie wybudowany, ale właśnie szukałam firmy, która namaluje linie ;) Na pewno sprawdzę tą, którą polecasz. A co myślicie o urządzeniach parkingowych? Które z nich są według Was niezbędne. Myślę, jak wyposażyć swój parking i cały czas mam wrażenie, że o czymś zapominam ; ) Na pewno będę chciała zamontować szlabany i kamery dla bezpieczeństwa no i oczywiście bileterki parkingowe zależy mi na tym, żeby płatności odbywały się w jak najprostszy i jak najszybszy sposób ;)

ODPOWIEDZ